VKC Logo

 

Oase logo

 

Oase Highline Aquaria

 

Puur design zonder compromissen

Nieuwe wegen in de aquaristiek – dat betekent modern, actueel aquariumdesign zonder zichtbare techniek, weinig onderhoud en praktische functies waarmee het leven met een aquarium heel gemakkelijk wordt.

Aquaristiek van en met OASE staat voor onbeperkt plezier in de onderwaterwereld van begin af aan: De aquariums worden niet alleen optimaal geïntegreerd in ieder modern interieur, zonder dat zij opvallen door storende kabels en slangen, maar zijn in combinatie met de nieuwe OASE filtertechniek ook nog eens bijzonder onderhoudsarm.

De filtertechniek bevindt zich goed verstopt en toch gemakkelijk toegankelijk in de onderkast: Dankzij de slimme opbergmogelijkheden in de kast, waarvan de indeling kan worden geconfigureerd, verdwijnt storend toebehoren uit het zicht.

Moderne LED-verlichting zorgt voor de juiste lichtstemming in het aquarium, zet de dieren mooi in scène en zorgt voor een goede groei van de planten. En de energiezuinige LED-technologie werkt bovendien bijzonder stroombesparend.

OASE HighLine-aquariums: kwaliteit en individueel design – een nieuwe standaard op het gebied van aquaristiek.

 

Highline aquarium inrichting

 

Onderstaande kleuren en uitvoeringen zijn verkrijgbaar: 

 Highline aquaria kleuren


Deze aquaria zijn te bestellen in onze webshop.
Klik hier om onze webshop te bezoeken.

 

Producteigenschappen

 • Keuze uit drie verschillende aquariumgrootten (200/300/400)
 • Modern: Lineair meubeldesign – beschikbaar in drie verschillende decors: Hoogglans wit, Hoogglans antraciet en Eiken
 • Mooi: Volledig te openen aluminium afdekking en aluminium lijst voor afdekking van kiezel- en waterrand
 • Goed verstopt: Door een droge schacht (Rechts achter) en doorvoeren door de bodem kan het filter verborgen worden aangesloten. Installatietoebehoren, slangen en kabels zijn goed verborgen
 • Voeren gemakkelijk waar te maken: Door voederklep wordt het instrooien van het voer eenvoudiger – ideaal in combinatie met de FishGuard voederautomaat
  Hoogwaardig: Onderkast met greeploze deuren en aluminium lijst
 • Één rek/legplank bijgeleverd
 • Praktisch: Uit te breiden met maximaal twee verborgen laden voor comfortabele opslagruimte. (Let op: Bij bestelling van een tweede lade dient er een rek meebesteld te worden. Deze combinatie is bij de opties aan te geven)
  Stevig: Instelbare poten voor optimale stand
 • Comfortabele installatie: Leidingwerk voor de filteraansluiting bij de levering inbegrepen
 • Exclusief verlichting

VKCWEBSHOP